ADHD og medicin

Dreng 9 årVi startede ham op på medicin, Medikenet 20mg. /daglig hvilket fungerede godt i en periode.

Efter sommerferien 2014 satte den nye skolereform ind, og vi oplevede et tilbagefald for ham, og vi fik ikke den ønsket effekt af medicinen.

Derfor begyndte jeg at søge efter andre alternativer, og stødte på Neurofeedback. Efter en del research på området, kontaktede jeg Peter hos Familiefremme Randers. Efter en samtale hvor Peter gennemgik forløbet med os, påbegyndte vi træningen oktober 2014.

Han har taget godt imod NFB. og vi mærkede hurtig en mærkant ændring på søvn området. Han har aldrig kunne falde i søvn, og var ofte oppe mange gange i løbet af en aften. Nu bliver han puttet i sin seng, og sover med det samme. Dette problem har vi kæmpet med siden han var spæd. Sidst i december prøvede vi at halvere medicin dosis, så han kun var på medicin i skoletiden hvor der stadig er problemer, og i juleferien valgte vi at stoppe helt. Det var grænseoverskridende at gå imod hvad lægerne siger, men vi mærkede han faldt til ro, selvom juletiden plejer at være den mest stressende tid for ham.

Han fungerer hjemme, rummer mere, inddrager sin lillebror i almene samtaler og leg, tager imod opgaver, er nærværende og tilpas.

Vi er ikke i tvivl om, at det er neurofeedback der har været med til at gøre dette muligt, men som alt andet må det ikke stå alene. Det kræver stadig faste rammer og struktur at have et ADHD barn, men at mærke hvor meget han er kommet til at hvile i sig selv, er helt utrolig! Neurofeedback har gjort en stor forskel, han og vi er glade for at vi har gjort det.

Med venlig hilsen Mor