infantil autisme og neurofeedback

Ung kvinde med infantil autisme

Det er en måneds tid siden vores datter fik den sidste af de 40 neurofeedbacktræninger. Vi savner jer allerede. Den times tid om ugen har betydet, en times fred og ro, samtidig sjov på en måde, når vores datter kom med en eller anden kommentar.

Inge, du har været der 100% og overvåget hvert øjeblik, blinket og smilet til os begge to, jublet med os ved den mindste succes. Da vi startede med neurofeedbacktræningen, havde jeg ikke meget håb om at vores datter kunne gennemføre en af de træninger.

Hun er Infantil autist, man må ikke komme for tæt på hende, eller røre ved hende, men du har fået lov fra første gang. Jeg sad der, og har bedt til at det lykkes, bare et par gange så vi kunne sige, at vi har prøvet det. Men for hver gang var det nemmere og bedre, det har overgået alle mine forventninger.

Selve træningen har hjulpet vores datter på mange områder, hun sover bedre, hendes forståelse for omverden har ændret sig betydeligt meget, hendes udtryk på alle områder har forberedt sig, hun har fået mere ro, og til sidst men ikke mindst har hun fået mere energi og overskud til hverdagen.

Selvom jeg ikke har fået direkte træninger, har jeg alligevel udnyttet den tid at være sammen med jer som breder positiv energi og ikke mindst, har lært en hel del igennem vores samtaler/snak. Tak for dejlig kaffe jeg fik hver gang, og tak for din tålmodighed, tak fordi du havde perlehalskæden på hver gang vi kom, som vores datter lavede til dig. Håber I hjælper mange der har brug for det, og vi skal nok ses til foråret.


Mange kærlige hilsner fra vores datter, far og mor


Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan Neurofeedbacktræning kan hjælpe dig